top of page

TILBAKEMELDINGER

Anmeldelser fra foredrag og workshop med Deg og jobb AS & Maria Steinstø.

DSC01141.jpg

Linda Knutsen

Skaperkontoret AS

"Vi var så heldige å få besøk av Maria i forbindelse med vår åpningsdag. Foredraget hun holdt, gjorde inntrykk på oss alle fremmøtte. Hun har et så viktig budskap og måten Maria formidler med å bruke sin personlige reise er helt fantastisk! Anbefaler Maria som foredragsholder på det varmeste❤"

Silje Holteberg,

Universitetet i Agder

"Maria holdt et inspirerende foredrag under UiA Karriereuka. Med sin gode formidlingsevne løftet hun fram viktige problemstillinger på en underholdende og overbevisende måte. Hun traff målgruppen veldig godt med gode eksempler fra egen erfaring som nyutdannet i arbeidslivet."

Margrete Kollstrand

Styreleder Kompetansenett

Agder (KAN)

"Jeg har vært så heldig å høre på foredrag med Maria Steinstø.
Maria fortalte ærlig og personlig om sin reise med oppturer og nedturer fra å være en fast ansatt ingeniør og til å bli selvstendig næringsdrivende.
Foredraget var personlig, lærerikt og ga oss i salen litt å tenke på. Vi fikk litt verktøy som vi selv kan bruke for å tenke igjennom våre prioriteringer og fokusområder.
Vil anbefale å bli med på med foredrag med Maria om dere får sjansen."

Lena Løland

Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg Agder

"Maria tar opp kompliserte og vanskelige temaer på en jordnær og forståelig måte. Hun er engasjerende og tydelig, og veksler mellom ærlige historier fra eget liv, gruppearbeid og diskusjoner. Hun gir konkrete verktøy og oppgaver som vekker publikum. Vi kommer til å bruke henne igjen 😃"

Michelle W. Mogstad

deltager

"Det var så fint😃
Så givende, enkelt og forstå og skapte mye bra tanker! Dere (Maria Steinstø og Sarah Uldal) er flinke til å formidle, og jeg likte godt dynamikken mellom dere også ❤"

Maiken G. McNeill

Styreleder U40

 Næringsforeningen i Kristiansandsregionen

"Jeg deltok på workshop med Maria og Sarah sammen med en god gjeng andre medlemmer av forretningsnettverket U40. Det var en spennende kveld som gjorde at jeg fikk reflektert litt rundt arbeidsliv og mine prioriteringer. De formidlet kunnskap på en god måte fra scenen, utfordret publikum og klarte å legge til rette for veldig gode diskusjoner i grupper!"

Lena Løland

Entreprenørforeningen EBA

"Maria bruker sin egen historie til å ta opp seriøse og viktige tema. Med publikum fra 15 til 40 år treffer temaene ulikt, men likevel aktuelt i alle aldre."

Brage Skånøy

Styremedlem U40

NiKr

"På Work-life-balance-workshopen i regi av Maria og Sarah i samarbeid med U40-nettverket ga foredragsholderne interessante innlegg som åpnet for refleksjon og overførbarhet til ens egen hektiske hverdag."

HER Awards 2023

Maria Steinstø og selskapet Deg og jobb AS ble nominert i to kategorier av hennes sosiale medie-følgere. 
Årets stemme
Årets rollemodell

Mikrosteg

(Plattform for personlig vekst)

Marina 

"Maria er en dyktig foredragsholder med en utrolig god formidlingsevne. Hun har også et engasjement som smitter over på oss som deltar.
De praktiske oppgavene engasjerte og gjorde det enklere å følge med underveis i foredraget, de bidro også til flere aha-opplevelser."

Elkem ASA

Solveig Steinsland og

Annie Damgaard Stokkeland

"Det var forfriskende å ta med seg Sarah og Maria inn i vår lunsj på onsdag. De kom med nye innsikter og perspektiver på balansen mellom jobb og privatliv, samt hvor viktig dette er for å lykkes begge steder. Hele 82 stk. deltok, som er over dobbelt så mye som forrige rekord i lunsjmøtene. Dette sier noe om viktigheten av å ha fokus på dette. Vi er flere som allerede har tatt grep inspirert av foredraget."

For priser, mer informasjon eller booking av tjenester

bottom of page