top of page
Kopi av Purple Cyan Wicked Cute Halloween Event Business Halloween Banner (1024 x 429 px).

En workshop for å leve mer bevisst

HVERDAGSLYKKE:

"Workshopen har gitt meg mange gode verktøy til å fortsette egen utvikling og endringsprosess. Maria oppleves som en morsom, tydelig og engasjert formidler! Hun skaper et godt miljø for læring og utvikling." - Caroline, deltager på workshop. 

I bunnen av denne siden finner du oversikt over datoer, lokasjoner og påmeldingslink til hvert enkelt kurs.

Ønsker du å ta mer kontroll over din egen vei i livet – om det gjelder karriere, hverdag, lykke, ambisjoner, fritid, små- eller store drømmer – eller bare for å få en statussjekk?🌟

 

Velkommen til en spennende workshop med meg, Maria Steinstø og Deg og jobb AS - hvor jeg kombinerer psykologi, prosjektledelse og strategisk forretningsutvikling til å skape den hverdagen du ønsker og fortjener. Nederst på siden finner du oversikt over datoer og steder i 2024. 

 

 • Hvordan har du det?

 • Har du noen gang stoppet opp for å reflektere over hvordan du egentlig lever?

 • Om valgene du tar er bra for deg og din livskvalitet?

 • Hvor er du på veg?

Dette er store tanker få av oss har tid til å reflektere over i en travel hverdag.  

 

Derfor gir jeg deg muligheten til dette nå! Gjennom workshopen blir du bevisst på hvordan du lever i dag, hva du bruker din tid og energi på, og hva du kan gjøre mer av for å oppnå en enda bedre hverdag. Jeg deler av min personlige historie, deler av min egen jakt på hverdagslykke og hva forskningen forteller oss om dette.

 

Jeg har bygget en metodikk, en prosess, som samler kognitiv terapi, positiv psykologi, adferdsendring, prosjektledelse og strategisk forretningsutvikling. Verktøy, oppgaver og refleksjoner jeg selv har opplevd som svært nyttig, og har ført meg til å leve i tråd med mine drømmer og ambisjoner – ikke lenger hva jeg trodde de rundt og samfunnet forventet av meg. Kombinasjonen av disse fagene sikrer deg en større mulighet for å oppnå hverdagslykke, og denne prosessen kan du bruke om og om igjen ved behov i årene som kommer.

 

Du får utdelt et arbeidshefte som vi skal jobbe oss gjennom stegvis, og som du kan bruke videre etter endt workshop. Du får da tid til å utforske, reflektere og utvikle deg selv i ditt eget tempo og behov.

 

Workshopen er todelt, og du kan velge å ta del 1 og del 2 hver for seg om du er tidlig i prosessen din og har behov for tid til å reflektere, eller du kan få gjennomføre del 1 og 2 i et løp. Det er helt opp til deg selv. Begge deler fungerer.

 

Del 1:

 • Hva er et godt liv i teorien, men også for deg?

 • Hva er meningen med det ene livet vårt?

 • Hvilke visjoner, drømmer, ambisjoner og mål har du for fremtiden?

 • Statussjekk: Hvordan står det til med deg og livet ditt i dag?

 

Del en av workshopen handler om å sette tanker og refleksjoner i gang. Hvor du får høre om positiv psykologi og lykke, hva teorien sier og hvor du blir bedre kjent med deg og dine behov. Jeg gir deg spørsmålene og du sitter på svarene. I tillegg går vi grundig gjennom hverdagen din i dag, hvor du tydelig vil se hvor forbedringspotensialet ligger for økt livskvalitet. Det er ingen fasit utenom det du selv kjenner og føler på.

 

Del 2:

 • Hvilke valg og prioriteringer skal du ta?

 • Hva skal du gjøre mer av fremover for å få økt hverdagslykke?

 • Hva betyr det å gjøre en endring i teori, men også for deg?

 • Hva er det som hindrer og stopper deg fra å få til det du vil?

 • En plan for å gjennomføre målet ditt.

Del to vil gå grundigere inn i vaner og endring. Jeg skal gi deg verktøy og oppgaver som senker terskelen for å mestre en endring, slik at du kan få muligheten til å oppnå målet ditt. Å begynne med noe nytt er utfordrende for de fleste av oss, og da er det viktig med rett verktøy på reisa di. Denne delen setter retning og skaper en plan for din vei.

 

Er du interessert? Bli med alene eller sammen med noen, vi deler ikke i plenum og du får ro til å finne ut av dine ting alene, sammen med min veiledning. Denne workshopen passer til de fleste, uavhengig livssituasjon eller alder. Bli med på denne spennende workshopen og finn mer ut av hva du trenger mer av i livet ditt.

VELKOMMEN

TIL EN WORKSHOP MED MARIA

"Dette var skikkelig, skikkelig bra! Var usikker på om jeg skulle gå på dette alene og kanskje føle på mindre mestring fordi man ikke er klar for å gå ut å gjøre endringer i dag, men dette var super motiverende både for små og store endringer i livet. Alle kunne trengt dette og blitt mer bevisst på hvordan og om man lever det livet man ønsker. Vil definitivt anbefale dette til kjente" - anonym, deltager workshop

bottom of page