top of page

OM MARIA

Maria Steinstø har gründet selskapet Deg og jobb AS. Hun kommer opprinnelig fra Vestlandet, men har bodd på Sørlandet de siste ti årene.

 

Hun er utdannet sivilingeniør med bakgrunn i bygg og eiendom. Bachelor i bygg fra Universitetet i Agder, Grimstad og master i urban design (byutvikling) fra Oxford Brookes University, Oxford, England. Hun har mange års erfaring innen prosjekt- og prosessledelse og konsulentvirksomhet.

 

Gjennom sitt arbeid i bygg og eiendom fant hun sitt kall – å snakke om arbeidslivet og hvordan vi kan lære oss å stå bedre i det. Mental helse på jobb. Organisasjonsutvikling. Det har resultert i videreutdanning innenfor flere ledelse- og psykologifag.

Maria og selskapet Deg og jobb AS ble nominert i gründerprisutdelingen HER Awards 2023 i kategoriene "årets stemme" og "årets rollemodell".

Deg og jobb AS og Maria Steinstø har til sammen over 25.000 følgere spredd på ulike kanalar. Det er ukentlig interaksjon, dialog og mennesker som søker hjelp, råd og veiledning i jobbrelaterte spørsmål. Selskapet har samlet opp unik innsikt og kunnskap om hva vi trenger for å bli mer robuste arbeidstakere, med økt livskvalitet.

 

Maria ønsker å hjelpe andre å forstå seg selv bedre i jobb, både som arbeidstaker eller arbeidsgiver. Slik at vi kan bli mer bevisst på valg og hvordan vi lar arbeidslivet påvirke og forme hverdagen og livskvaliteten vår. Dette er nødvendig for å bygge et mer bærekraftig næringsliv.

 

Maria kombinerer personlige erfaringer og historiefortelling med kunnskap og forskning. Hun er engasjert, deler mye og glad i å formidle.

 

Maria sine tjenester handler om kommunikasjon, grensesetting, å være god nok, gi slipp på dårlig samvittighet, skam, perfeksjonisme, økt selvfølelse og egenverdi, tørre å ta sjanser og muligheter, bedrager syndrom og å være autentisk på jobb. Utfordringer veldig mange har, men tror de er alene om.

 

Det handler også om å bygge bro mellom arbeidstaker og arbeidsgiver, mellom nye og eldre generasjoner i arbeidslivet og sammen skape et moderne og fremtidsrettet arbeidsliv. Et bærekraftig arbeidsliv for deg og meg, men også for velferdssamfunnet og

næringslivet vårt.

 

Målet er å skape bevissthet og normalisering rundt tanker, følelser og handlingsmønster som kan oppstå i arbeidslivet, og som påvirker vår livskvalitet og hverdag. Når vi tar tak i dette har vi større sannsynlighet for å bli mer robuste og møte det livet kaster vår veg.

Abonner på nyhetsbrev

Registrer deg på vårt nyhetsbrev så vil du få tilgang til spennende nyheter først, karriereråd, tips til personlig vekst i arbeidslivet, konkrete verktøy til hverdagen din og andre oppdateringer

fra Deg og jobb & Maria Steinstø.

Ved å sende inn din kontaktinformasjon under har du godkjent at Deg og jobb AS kan lagre denne informasjonen. 

Thanks for submitting!

bottom of page